Wat is SMC074?

Social Media Club 074 is een initiatief van Wouter Kleinsman en Sharita Satink Birtantie. Zij vinden het belangrijk en leuk om kennis te delen over social media. Zij doen dit door bijeenkomsten te verzorgen in Bibliotheek Hengelo. Deze bijeenkomsten zijn  inhoudelijk boeiende avonden met de gelegenheid om ongedwongen te netwerken. Per avond komen twee sprekers aan het woord; een kenner op het gebied van social media en een bedrijf uit de 074-regio die een interessant social media verhaal heeft. We richten ons op mensen uit de omgeving die professioneel en actief bezig zijn met social media, marketing, communicatie, PR, maar ook op zelfstandige ondernemers en (medewerkers van) bedrijven die affiniteit hebben met social media.

 

Voor wie?

Iedereen kan de bijeenkomsten van de Social Media Club 074 bezoeken. Het maakt niets uit hoe (on-)ervaren je bent,  je bent van harte welkom om bij een bijeenkomst aanwezig te zijn, je mening te geven, sprekers aan te dragen en actief te komen netwerken. Binnen onze visie: ‘een boeiende avond waarop op persoonlijke en informele wijze kennis gedeeld wordt over de invloed en mogelijkheden van social media’ is veel mogelijk.

Maak kennis met het team

Sharita Satink Birtantie

Omdat ik ervan overtuigd ben dat 'managen' een vak is - een mooi vak! -, help ik ondernemers en managers bij het ontwikkelen van hun managementvaardigheden. Dit doe ik door (on the job) te coachen en door praktische tools te implementeren; onderbouwd met theorie, maar altijd gericht op de praktijk en op concreet resultaat.  Ook ben ik freelance contentmanager. Mijn kennis en ervaring deel ik met veel plezier met anderen; Inspirerend, helder en direct toepasbaar in de praktijk!

Wouter Kleinsman

Het helpen van mensen is altijd al een passie van mij geweest. Door de jaren heen kwam ik in aanraking met zowel mkb-bedrijven als grote bedrijven die tegen het hetzelfde probleem aanliepen: hoe bereiken ze hun doelgroepen? Op een dag heb ik mijzelf voorgenomen om mijn uitgebreide kennis te gebruiken om bedrijven te ondersteunen om op een effectieve manier hun doelgroepen te vinden en te benaderen. Tot de dag van vandaag geniet ik iedere dag van het helpen van mensen en het is dan ook de leidraad in mijn leven.